NASLOVNA

APARTMAN PATRIK

APARTMAN ŠIMUN

RAZONODA

KAKO DO NAS

KONTAKT


CJENIK

NA UPIT

- u cijenu je uračunata boravišna pristojba (prema važećem zakonu Republike Hrvatske gost je dužan platiti boravišnu pristojbu istovremeno s plaćanjem usluge smještaja)
- u cijenu je uračunato i neograniceno korištenje interneta
- u cijenu je uračunato korištenje klima uređaja
- u cijenu je uračunato korištenje parkinga u Šibeniku
- u slučaju rezervacije, potreban je predujam u iznosu od 20% od ukupnog iznosa smještaja
- u slučaju najma apartmana do 3 dana u sezoni (srpanj i kolovoz), cijena je veća za 50%


 

APARTMAN PATRIK

Nakon ulaska u hodnik s desne strane se nalazi prvi apartman. U njemu se nalazi kupaonica sa wc-om, tuš kabinom, umivaonikom i ogledalom, ručnicima te sušilom za kosu i odjeću.

Kuhinja sadrži sve potrebno za pripremu jela; mini frižider sa manjim zamrzivačem, štednjak na struju, sudoper te kuhinjske ormare i ladice opremljene priborom za jelo, a mali stol i stolice nalaze se kraj prozora s kojeg se pruža prekrasan pogled sa kojeg možete pratiti ulazak i izlazak mnogobrojnih brodova, brodica, jahta i jedrilica.

Spavaca soba je opuštajuce boje marelice u kojoj se nalazi veliki francuski krevet, a ako zatreba tu se nalazi i pomocni sklopivi ležaj za jednu osobu. U sobi se nalazi i televizor sa digitalnom satelitskom antenom te dvd uređajem pokraj kojeg se nalazi kolekcija dvd (divx) filmova koje možete bezbrižno gledati dok vas uređaj protiv komaraca štiti od njih.

Iz sobe se izlazi na balkon koji pruža "pogled koji se ne može platiti" na kojem se možete bezbrižno odmarati i uživati u kasnim ljetnim večerima, a usput i uživati u pogledu na susjedno brdo Smokovac, ili sa desne strane na uvalu Trajicu, gdje se kada padne mrak vide svijetla jahti koje su tamo došle prenoćiti, a opet uživati u prekrasnom igranju svijetala sa mnogobrojnih jahti koje su usidrene u rivi sa lijeve strane.

 
do centra mjesta: 150 m
do trgovine: 150 m
do pošte: 150 m
do restorana: 150 m
do trajekta: 150 m
internet:
klima:
sat TV:
hladnjak:

 
 
 
 
 

Copyright © 2010. APARTMANI KAPRIJE
. Sva prava pridržana. Powered by