NASLOVNA

APARTMAN PATRIK

APARTMAN ŠIMUN

RAZONODA

KAKO DO NAS

KONTAKT


CJENIK

NA UPIT
:

- u cijenu je uračunata boravišna pristojba (prema važećem zakonu Republike Hrvatske gost je dužan platiti boravišnu pristojbu istovremeno s plaćanjem usluge smještaja)
- u cijenu je uračunato i neograniceno korištenje interneta
- u cijenu je uračunato korištenje klima uredaja
- u cijenu je uračunato korištenje parkinga u Šibeniku
- u slučaju rezervacije, potreban je predujam u iznosu od 20% od ukupnog iznosa smještaja
- u slučaju najma apartmana do 3 dana u sezoni (srpanj i kolovoz), cijena je veća za 50%

 

 

APARTMAN ŠIMUN

Nakon ulaska u hodnik sa lijeve strane nalazi se drugi apartman. U njemu se nalazi kupaonica sa wc-om, tuš kabinom, umivaonikom i ogledalom, ručnicima te sušilom za kosu i odjeću.

U kuhinji, koja je nešto veća od kuhinje u prvom apartmanu, nalazi se sve potrebno za pripremu jela; mini frižider sa manjim zamrzivačem, štednjak na struju, sudoper te kuhinjski ormari i ladice opremljene priborom za jelo. Stol i stolice nalaze se pokraj balkonskih vrata s kojih, dok vi uživate u hrani, vaš pogled uživa gledajući prema centru otoka, brdima prepunim zelenila i maslina između koje proviruju krovovi naših starih kamenih kuća te jahtama koje kao da plešu na valovima usidrene u luci.       

U sobi se nalazi veliki bracni krevet te ukoliko imate malo dijete, imate na raspolaganju i djecji krevetic, no ukoliko želite, umjesto djecjeg krevetica Vam možemo ponuditi pomocni sklopivi ležaj. Na ormariću preko puta kreveta nalazi se televizor sa digitalnom satelitskom antenom te dvd uređajem pokraj kojeg se nalazi kolekcija dvd (divx) filmova koje možete bezbrižno gledati dok vas uređaj protiv komaraca štiti od njih.

Iz sobe se izlazi na balkon koji je toliko blizu mora da možete čuti njegov šum ili uživati u pogledu na mirno more obasjano mjesečevim sjajem. Sa balkona se pruža pogled na ulaz u uvalu, na susjedno brdo Smokovac ili na rivu gdje su usidrene mnogobrojne jahte.

 
do centra mjesta: 150 m
do trgovine: 150 m
do pošte: 150 m
do restorana: 150 m
do trajekta: 150 m
internet:
klima:
sat TV:
hladnjak:


 
 
 
 
 

Copyright © 2010. APARTMANI KAPRIJE. Sva prava pridržana. Powered by