NASLOVNA

APARTMAN PATRIK

APARTMAN ŠIMUN

RAZONODA

KAKO DO NAS

KONTAKT


POGLEDAJTE NA KARTI HRVATSKE GDJE SE NALAZE KAPRIJE:

 

 

 

 
KORISNI LINKOVI

PRONADJI NAS NA
BOOKINGU!!!
VREMENSKA PROGNOZA:
www.weatheronline.co.uk


PUTNE INFORMACIJE:

www.hak.hr

www.hac.hr
www.jadrolinija.hr


OKRUŽENJE:

www.sibenik-tourism.hr

 

KAKO DO NAS ?

Doći do otoka Kaprija nije nikakav problem, jer ćemo vas mi dočekati kao pravi domaćini. Vaš zadatak je samo doći do Šibenika, a dalje mi preuzimamo.

Ako ste došli sa vlastitim autom, osiguran vam je parking u blizini naše kuće gdje ćemo na njega paziti dok vi bezbrižno uživate na otoku. Zatim ćemo zajedno krenuti na brod za Kaprije, sa kojeg ćemo vam pokazivati prekrasne otoke šibenskog arhipelaga, a nakon dolaska ćemo vas odvesti do vašeg apartmana.

Ako ste došli autobusom ili vlakom, rado ćemo vas dočekati na stanici i isto tako sa vama na brod za Kaprije, uputiti se prema apartmanu.

Ako dolazite zrakoplovom u zračnu luku Split ili Zadar ili trajektom u Splitsku tj. Zadarsku luku možemo doći po vas sa našim autom po cijeni od 30 EUR (max. 2 do 3 putnika).

Jedino prijevozno sredstvo do Kaprija je brod, koji vozi dvjema brodskim linijama.

Otok Kaprije sa Šibenikom povezuju četiri dnevne brodske linije. Plovidbeni red trajekta možete vidjeti na dok plovidbeni red hidroglisera Broc možete vidjeti na

Jadrolinijinim trajektom plovidba traje 70 minuta, pruža vam vožnju kroz šibenski akvatorij u kojem možete uživati popnete li se na gornju palubu i ugodno se smjestite na klupu. Ako se želite malo osunčati i uživati u suncu možete sjesti na klupu koja nije natkrivena ili želite li se skloniti u hlad sjednite na klupu natkrivenu tendom. Udobno se smjestite, opustite i pustite da vam pogled luta nepreglednim plavetnilom mora i zelenilom šumskih stabala koja se ponosno uzdižu sa mnogobrojnih otočića pored kojih prolazimo.

Brzim brodom Broc plovidba traje 50 minuta.

Cijene karata iznosu od 20 do 25 kuna, 3-4€.

 
 
 
 
 
 

Copyright © 2010. APARTMANI KAPRIJE. Sva prava pridržana. Powered by