NASLOVNA

APARTMAN PATRIK

APARTMAN SIMUN

RAZONODA

KAKO DO NAS

KONTAKT


POGLEDAJTE NA KARTI HRVATSKE GDJE SE NALAZE KAPRIJE:

 

 

 

 

 


KORISNI LINKOVI

PRONADJI NAS NA
BOOKINGU!!!
VREMENSKA PROGNOZA:
www.weatheronline.co.uk


PUTNE INFORMACIJE:

www.hak.hr

www.hac.hr
www.jadrolinija.hr


OKRUŽENJE:

www.sibenik-tourism.hr

 

DOBRODOŠLI !!!

Dobrodošli na web stranice apartmana obitelji Vuković smještenih na otoku Kapriju pokraj Šibenika. Novouređeni i klimatizirani željno išćekuju vaš dolazak !

Kaprije je jedan od najljepših otoka u Šibenskom arhipelagu. Ime dobiva po mediteranskoj biljci kapara, čiji pupoljci služe kao začin. Mjesto Kaprije ima sve što je potrebno za normalan život, ambulantu, trgovinu, poštu i ostale sadržaje, pa nije niti čudo što je stalna destinacija brojnih nautičara koji tu dođu na odmor, domaću kuhinju u lokalnim restoranima te za njih najbitnije - sigurnu uvalu sa kristalno čistim morem.Kako je na otoku Kapriju automobilima pristup onemogučen, mjesto Kaprije je jedno od rijetkih oaza potpuno čistog zraka i kao da je ostalo zarobljeno u prošlosti daleko od modernog svijeta. Kaprije je velik, a najvećim dijelom nenaseljen otok, pa su moguće brojne prirodne aktivnosti, od kojih je zasigurno najprivlačnija ona otkrivanja skrivenih uvala i uživanje u privatnosti, miru i tišini. Kad padne mrak tad svi mještani otoka Kaprija uživaju u pravoj autohtonoj otočkoj noći, sa brojnim otočkim aktinostima, od kojih su najpoznatije i svima najdraže, igranje na balote, te ispijanje vina uz dobru ribu i pjesmu u restoranima sa uvijek svježom hranom spremljenom na način kako se to radi već naraštajima u poznatoj dalmatinskoj kuhinji.

Naša kuća se nalazi samo 20 m od mora. Prednji dio kuće je obložen svjetski poznatim bračkim kamenom koji i usred ljeta kuću održava hladnom i ugodnom.Okružena je stablima maslina te mediteranskim cvijećem i biljkama. Ispred nje se nalazi vrt sa stablima maslina, šipaka i smokava. Nakon što izađete iz mora možete se otuširati ispod vanjskog tuša koji se također nalazi ispred kuće ili u svojim apartmanima.
Iza kuće se također nalazi mnogo stabala maslina i borova koji pružaju miris ljeta. Tu je ujedno i vaš ulaz sa popločanim neskliskim stepenicama koje vode do ulaza u apartmane.

Želite li pravi odmor, bez gužve i buke?

Tople, sunčane i mirisne obale ovog prekrasnog otoka sa svim općim sredozemnim i svojim posebnim ljepotama čekaju svakodnevne izletnike koji u mnogobrojnim uvalama nalaze čas predaha i odmora od vreve svakodnevnog života...

 
 
 
 
 

Copyright © 2010. APARTMANI KAPRIJE. Sva prava pridržana. Powered by