NASLOVNA

APARTMAN PATRIK

APARTMAN IMUN

RAZONODA

KAKO DO NAS

KONTAKT


 


LINKOVI RESTORANA

Bilo jaje
 
Neptun
 
Konoba Šampjer
 
Kod Kate
 
Matteo
 
Pizzeria Kaprije
 
Konoba Antonio (Put gornjih mula b.b.)


 


 

RAZONODA

Na otoku Kapriju ne možete ostati prazna želuca! U našim restoranima možete naručiti ukusne specijalitete pravljene od svježe ulovljenih riba i ostalih morskih plodova te okusiti najfinija vina koja savršeno pristaju svakom jelu. Ponudu možete okusiti u restoranu Neptun, konobi Šampjer te u seoskom domaćinstvu Kod Kate ili pak u pizzeriji Kaprije.

Želite li popiti piće i osvježiti se sladoledom možete to učiniti u kafiću Lola koji je u samom centru ili ukoliko idete istraživati drugu stranu otoka možete se odlično najesti i u konobi Antonio.

Tu je dakako i dućan u samom centru sa potrebnim namirnicama, svakodnevnim svježim kruhom te novinama i časopisima.

Novine iz vaše zemlje nalaze se u kiosku koji se također nalazi u samom centru našeg otoka.

Poželite li poslati razglednicu ili napisati u pismu kako provodite dane kupajući se u moru i izležavajući se na uzavrelom suncu, možete to učiniti u Poštanskom uredu, koji se nalazi iznad dućana.

Ako želite vidjeti kako otočani slave svoj dan, svake godine 29.06 se održava fešta kada se slavi Sv. Petar, zaštitnik otoka Kaprija, čiji naziv nosi i Crkva podignuta na brdu iznad sela.

Mještani se cijeli dan pripremaju za slavlje, a kada se spusti večer počinju igre tombole, igra se turnir u balotama te se uživa u zvucima klapskih pjesama.

Također, već nekoliko godina na Šibenskim otocima (a među njima je i Kaprije) se održavaju Bodulska pripetavanja, to je oblik zabave u kojem nije bitno pobijediti već sudjelovati i odlično se zabaviti. Točan termin održavanja se ne zna unaprijed, no većinom se održava u samom srcu turističke sezone.

 
 
 
 

Copyright © 2010. APARTMANI KAPRIJE. Sva prava pridržana. Powered by